Έχουν πει για μας…

«Ήμουν ένα άτομο γεμάτο άγχος, φοβίες και ανασφάλειες. Από μικρό παιδί είχα μέσα μου μια βαθιά θλίψη και μια άρνηση για τη ζωή και τις τριβές της καθημερινότητας. Όσο μεγάλωνα τόσο πιο έντονα βίωνα πως η ζωή είναι ένα καταναγκαστικό έργο που μόνο πόνο και δυστυχία φέρνει στον άνθρωπο. Μέσα από αυτή τη λειτουργία το σώμα μου ήταν από πάντα φιλάσθενο με αποκορύφωμα την εκδήλωση μιας έντονης σπαστικής κολίτιδας. Κάθε δυσκολία ή ένταση της καθημερινότητας με οδηγούσε σε πανικό και ανεξέλεγκτη εντερική λειτουργία. Επισκέφθηκα πολλούς γιατρούς οι οποίοι διέγνωσαν πως το πρόβλημα ήταν ψυχοσωματικό αλλά δεν μπόρεσαν να το αντιμετωπίσουν με φαρμακευτικές αγωγές και κατέληξαν να μου προτείνουν “να μάθω να ζω με αυτό”. Η ζωή μου πλέον ήταν ένας αβάσταχτος περιορισμός και είχα φτάσει στο σημείο να προτιμώ να πεθάνω.

Μέσα από τη διδασκαλία του Ομίλου έπαψα να φοβάμαι τον κόσμο και να αγωνίζομαι να προβάλω στους άλλους μια «τέλεια» εικόνα. Έμαθα να αγαπώ τον εαυτό μου γι’ αυτό που είμαι αλλά και να αναγνωρίζω τα λάθη μου και να εργάζομαι για να τα βελτιώσω. Έμαθα να σκέφτομαι θετικά και να λειτουργώ μέσα στην καθημερινότητα απλά και άμεσα. Έμαθα να χαμογελάω, να χαίρομαι αληθινά και να απολαμβάνω τις απλές καθημερινές στιγμές. Αλλάζοντας στάση ζωής άλλαξε και ολόκληρη η ζωή μου. Δυνάμωσε το σώμα μου και σταδιακά απαλλάχθηκα ολοκληρωτικά από την τόσο βασανιστική κολίτιδα. Πλέον είμαι σε θέση να τρώω και να δραστηριοποιούμαι χωρίς κανένα περιορισμό, καταρρίπτοντας όλες τις ιατρικές προβλέψεις.»

Μ.Σ., Απόφοιτος Πανεπιστημίου Κρήτης – Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών, Εκπαιδευτικός Δ/θμιας Εκπαίδευσης

«Είχα πολύ άγχος με την επαγγελματική μου αποκατάσταση αλλά ήμουν και επιβαρυμένος ψυχολογικά από τη συνεχή διαμάχη μεταξύ των γονιών μου, μια διαμάχη που είχε καβγάδες, δικαστήρια και άλλες δυσάρεστες καταστάσεις.

Ξεκίνησα να κάνω Πνευματική Θεραπεία στον Όμιλο, καθώς όλη αυτή η ένταση και το άγχος που βίωνα μου προκαλούσε ένα έντονο σφίξιμο στο λαιμό, πόνο στο στήθος, δυσκολία στην αναπνοή.

Κάθε φορά που μου γινόταν θεραπεία εξ επαφής στον Όμιλο όχι μόνο έφευγαν αυτά τα συμπτώματα αλλά άλλαζε και η διάθεσή μου τελείως. Μέσα από τη φιλοσοφία του Ομίλου, από κάποιος που είχε προβλήματα άλλαξα σε κάποιον που τα αντιμετωπίζει, μαθαίνει από αυτά και εργάζεται ώστε να βοηθήσει όσο μπορεί και τους άλλους να ξεπεράσουν τα δικά τους.»

Ν.Κ., Μουσικός, Certificated by London College of Music in electric guitar and popular music theory, για την πνευματική θεραπεία εξ’ επαφής

Share This

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS